Сајт за наставнике биологије


Преносимо вам писмо Соње Бађуре, у име организације WWF у Србији:

Драге колеге и пријатељи,

позивамо вас на догађај који организује Климатски форум Србије.

Кампања „Адаптирај се на климатске промене!“ у Београду

Шта су климатске промене, како се прилагодити променама и какве последице могу имати по живот на Планети, главне су теме кампање „Адаптирај се!“ и истоименог догађаја који у среду, 05.09.2012. од 18 часова на Тргу Републике организује Форум за адаптацију на климатске промене.

Грађани који дођу на Трг Републике у среду имаће прилике да у периоду од 18 до 21.30 учествују у квизу о климатским променама, где ће најуспешнији добити поклон од организатора. Од 20 часова ће присутни имати прилику да уживају у перформансу уметничке групе „Циркусфера“.

Према најави Центра за унапређење животне средине, организације која је национални координатор за Србију у оквиру регионалне мреже „Форум за адаптацију на климатске промене“, слични догађаји ће бити организовани у већем броју градова у Србији и спроводиће се у сарадњи са Goethe-Institut из Београда, у оквиру националне кампање „Адаптирај се!“. Сви материјали и спотови из кампање, као и најаве догађаја могу се пронаћи на званичном сајту Форума www.seeclimateforum.org.

Регионални форум за адаптацију на климатске промене окупља више од 80 организација цивилног друштва (ОЦД) из Србије, Црне Горе, Македоније и Хрватске у циљу обједињавања хуманитарних, социјалних, економских и еколошких перспектива о адаптацији на климатске промене.

У активности Регионалног форума је укључен и Светски фонд за природу (WWF) као подршка бази знања за организације у Србији.

Уколико вечерас нисте ништа планирали, прошетајте се, а ми се надамо да ће вече бити пријатније него данашњи спарни дан. 🙂

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

Облак ознака

%d bloggers like this: