Сајт за наставнике биологије


Данас је Дан волонтера. Користимо прилику да честитамо овај дан себи, као и свим другим колегама који раде за друге наставнике на овај или онај начин и то потпуно бесплатно. 🙂 Као што то чинимо у оваквим приликама, дајемо једну цветну честитку:

Love-hands-rose

Четворка која упорно ради волонтерски на представљању веб-алата, издала је нови број билтена „Вебциклопедија“, али у новом „руху“:

http://www.smore.com/vpet

И ми упорно тражимо сараднике на овом блогу, али углавном безуспешно, што и није замерити, баш због тога што је посао волонтерски у сваком смислу. Чак се не добијају ни сати стручног усавршавања. Но, наше је да се надамо да ће нам се уреднички тим повећати (а зна се да нада умире последња :)), а да бисмо вас инспирисали да се придружите, али и да сами урадите нешто „за славу“, представљамо вам сајт намењен наставницима са паролама под називом „Буди инспирисан/а“:

http://pinterest.com/edutopia/be-inspired/

19fafoy8ubhckuo9nnvoОво је проистекло са сајта „Едутопија“. За тај сајт пишу разне иноземне колеге и ми не знамо да ли то раде волонтерски или не, али имамо неколико лепих текстова одатле:

И за крај чланак који се не бави волонтерским радом, већ управо супротно; даје чак 40 савета како да будете успешнији у свету бизниса (за случај да одлучите да промените посао :)):

http://svastarenje.wordpress.com/2012/12/03/evo-40-jednostavnih-marketinskih-ideja/

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

Облак ознака

%d bloggers like this: